Little Italy 2020

HET ITALIË EVENT
Op 7, 8 en 9 februari 2020 organiseert magazine De Smaak van Italië voor de vijfde maal Little Italy, Taste & Travel. Een uniek, Italiaans evenement waar reizen en proeven centraal staan. Naast workshops
en proeverijen met streekproducten, zorgen reisaanbieders en kwaliteitsaccommodaties voor een aantrekkelijk vakantieaanbod. De foodmarkt, het live entertainment, de nodige design- en modestands
en lokale horeca maken het Italiaanse plaatje compleet. Er worden tussen de 5.000 en 7.000 bezoekers verwacht.

Download hier de exposanteninformatie Little Italy 2020
Download hier het inschrijfformulier Little Italy 2020
Informazioni espositori (italiano) Little Italy 2020…
Website Little Italy 2020

LOCATIE
Het evenement wordt gehouden in de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam. Een prachtige, authentieke en eigentijdse locatie die veelvuldig gebruikt wordt voor nationale en internationale evenementen. De locatie is op loopafstand van de Amsterdamse binnenstad en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

PUBLICITEIT
Little Italy wordt uitgebreid gepromoot via ons Italiëplatform. Het komt aan bod in de winteruitgave (december/januari) van magazine De Smaak van Italië, op de websites littleitaly-event.nl en desmaakvanitalie. nl, in nieuwsbrieven en via onze sociale
mediakanalen (Facebook, Instagram en Twitter). Daarnaast wordt Little Italy gecommuniceerd via outdoor reclame, persberichten, landelijke mediapartners en reisbloggers.

EVENTBIJLAGE
In de wintereditie van De Smaak van Italië is er ruimte voor een uitgebreide evenementbijlage over Little Italy, Taste & Travel. Hierin wordt een overzicht van de exposanten gepubliceerd (inclusief hun aanbod en aanbiedingen), de activiteiten, workshops en presentaties. Lezers ontvangen een voucher die een aantrekkelijke korting tot het evenement verleent.

Mail of bel ons gerust voor vrijblijvende informatie:
020-3208087 littleitaly@dsvmedia.nl
Download hier de exposanteninformatie

little italy 2020
Little Italy 2020