Wij zijn genomineerd voor twee Mercur-awards

De Smaak van Italië heeft twee nominaties voor een Mercur-award in de wacht gesleept, in de categorie ‘Belofte van het jaar’ en ‘Partnership van het jaar’.

De Mercurs zijn de belangrijkste prijzen van de magazinewereld; de Oscars van de tijdschriften, zeg maar.

Nominatie Belofte van het jaar
Inger van der Ree, sinds twee jaar redacteur en per 1 januari 2020 adjunct-hoofdredacteur van De Smaak, is genomineerd voor een Mercur-award, in de categorie ‘Belofte van het jaar’. ‘Voor deze categorie komen talenten in aanmerking die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden door de opvallend hoge kwaliteit van hun persoonlijke professionele vaardigheden en/of hun originele, creatieve en innovatieve ideeën,’ aldus de organisatie.
Het afgelopen jaar deed Inger onder andere een groot interview met Ilja Leonard Pfeijffer, dook ze voor een aantal verhalen in de wereld van Slow Food en bedacht ze allerlei ideeën om De Smaak van Italië een nóg beter magazine te maken.

Nominatie Partnership van het Jaar
De tweede nominatie hebben we ontvangen voor onze samenwerking met Fundadore Travels (Style in Travel). Samen met deze partner bieden we de mooiste vakanties naar Italië aan onder het reislabel Reizen met Smaak.

Uitreiking
Op 12 december is de feestelijke uitreiking en bekendmaking in het De La Mar-theater in Amsterdam. Wij wachten in spanning af…