B&B gidsen

Het boek bed & breakfasts en charmehotels bevat bijna 80 bijzondere vakantieadressen in jouw favoriete Italiaanse regio, afgewisseld met veel extra reisinformatie en tips uit de streek.

Het boek is ingedeeld in acht hoofdstukken, elk gewijd aan een of meerdere Italiaanse regio’s. De hoofdstukken lopen min of meer van het noorden naar het zuiden van Italië. Weet je nog niet naar welke Italiaanse regio(’s) je op vakantie wilt gaan? Bekijk dan eerst de reisinformatie en de verschillende tips voor in de hoofdstukken. Daar zie je in een oogopslag welke historische, culturele en gastronomische hoogtepunten er te vinden zijn.

Bij ieder logeeradres is geprobeerd zoveel mogelijk informatie over accommodatie, faciliteiten en prij-zen op te nemen. Voor meer informatie kun je uiteraard terecht bij de eigenaren of touroperators, via de genoemde internetadressen, e-mailadressen of telefoonnummers. Wanneer een telefoonnummer begint met het netnummer 0039 betekent dit dat het om een Italiaans nummer gaat. Direct reserveren kan uiteraard ook via de boekingsinformatie die bij de logeeradressen staat vermeld.